Home

  • La reducere!
Algoral comp.mast. N36
  • Algoral comp.mast. N36

Algoral comp.mast. N36

163,95 MDL
cu TVA Temporar comenzile nu pot fi livrate, dar pot fi ridicate de la sediul farmaciei (vizavi de str. Columna 61)

ALGORAL Epsilon Health este folositor pentru a contrasta refluxul acidului gastroesofagian, senzaţiile de arsuri şi senzaţia de greutate. ALGORAL Epsilon Health permite controlul hiperacidităţii gastrice, prevenind arsurile, durerile stomacale şi dispepsia. Produsul îşi face efectul indiferent de cauza problemei; pe deasupra, poate fi folosit ca adjuvant în cazul gastritei.

Quantity

Ultimele produse in stoc

ALGORAL

Epsilon Health 36

comprimate masticabile

COMPOZIŢIE:

Fiecare comprimat conţine: alginat de sodiu 200 mg, acid alginic 50 mg, 80 mg de bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu 140 mg

Excipienţi: manitol, sucraloză, dioxid de silicon, stearat de magneziu vegetal, glicerol behenat.

Arome: extract de ghimbir, ulei esenţial de ghimbir, lămâie, mentă.

MECANISM DE ACŢIUNE:

ALGORAL Epsilon Health conţine asociere diferitor substanţelor sinergetice, acţionând în mediul gastric. Alginatul este o polizaharidă izolată de anumite tipuri de alge.

Această fibră, odată ajunsă în mediul acid al stomacului, duce la formarea rapidă a unui gel vâscos care acoperă şi protejează mucoasa gastrică. Această formulă, conţinând alginat de sodiu, acid alginic şi bicarbonat, permite o acţiune mult mai rapidă.

De asemenea, gelul vâscos alginat face mişcările gastrice ascendente mult mai dificile şi, astfel, scade numărul refluxurilor.

Asocierea carbonatului cu bicarbonatul neutralizează aciditatea din stomac.

Totodată, bulele de dioxid de carbon, care se formează în reacţie, sunt captate de către gelul alginat care e transformat într-o spumă care pluteşte la suprafaţa sucurilor gastrice.

INDICAŢII:

A1GORAL Epsilon Health este folositor pentru a contrasta refluxul acidului gastroesofagian, senzaţiile de arsuri şi senzaţia de greutate. A1GORAL Epsilon Health permite controlul hiperacidităţii gastrice, prevenind arsurile, durerile stomacale şi dispepsia. Produsul îşi face efectul indiferent de cauza problemei; pe deasupra, poate fi folosit ca adjuvant în cazul gastritei.

DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE:

Adulţi şi copii peste 12 ani: Este recomandat să fie administrate 2 (două) comprimate masticabile după fiecare masă principală.

Copii între 6-12 ani - Este recomandat să fie administrat 1 (un) comprimat masticabil după fiecare masă principală. Comprimatele trebuie dizolvat în cavitatea bucală sau mestecate încet. Ulterior, este necesar să se consume o cantitate suficientă de apă.

Această doză este recomandată pentru a contracara hiperaciditatea gastrica şi pentru a preveni refluxul gastroesofagian. A nu se depăşi doza sugerată.

CONTRAINDICAŢII:

Produsul este contraindicat în cazurile constipaţie cronice sau diaree, afecţiunilor renale sau insuficienţei cardiace cronice.

A nu se administra în cazul hipersensibilităţii şi intoleranţei la componente.

REACŢII ADVERSE:

Ingredientele active şi neactive ale produsului ALGORAL Epsilon Health sunt sigure, complet biocompatibile şi tolerate, aşa cum a fost demonstrat de către testele specifice.

La dozele necesare pentru a se ajunge la un efect terapeutic, singurul efect secundar raportat a fost constipaţia şi temporar diaree, în cazul în care simptomele persistă, consultaţi-vă medicul de familie.

SUPRADOZAJ:

Cazuri de supradozaj nu sunt descrise.

INTERACŢIUNI CU ALTE PRODUSE MEDICAMENTOASE, ALTE INTERACŢIUNI:

Interacţiunea cu suplimentele alimentare:

în privinţa componentelor medicamentului Algoral Epsilon Health, nu este cunoscută nici o interacţiune cu suplimentele alimentare. Totuşi, ca regulă generală, toate suplimentele alimentare, inclusiv vitaminele, nutrienţii, remediile pe bază de plante şi homeopate, ar trebui ingerate la cel puţin două ore înainte sau după administrarea produsului ALGORAL Epsilon Health.

Interacţiunea cu medicamentele:

Datorită vâscozităţii sale, acest dispozitiv medical ar putea amână sau reduce absorbţia medicamentelor administrate concomitent. Aşadar, este recomandat a se consulta un medic înaintea utilizării unui produs precum ALGORAL Epsilon Health, în special în cazul în care se folosesc şi contraceptive.

Produsul acesta nu poate fi asociat cu nicio contraindicaţie în ceea ce priveşte produsele farmaceutice precum omeprazolul, cimetidina sau cisaprida; în aceste cazuri, este recomandat a se consulta un medic.

ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII SPECIALE DE UTILIZARE:

Dispozitivul medical este mai potrivit pentru adulţii cu vârste de peste 18 ani şi conform sfatului medicului dumneavoastră sau farmacistului. Totuşi, ar putea fi administrat de către copii sau adolescenţi cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, cu avertismentul de a înjumătăţi doza.

A nu se depăşi cantitatea recomandată, deoarece cantităţile mai mari ar putea duce la constipaţie sau, temporar, diaree.

Pentru perioade de utilizare mai lungi de 30 de zile, este recomandat a fi întrerupt tratamentul cu ALGORAL Epsilon Health pentru cel puţin 7 zile.

Dacă după ceva timp de utilizare, produsul nu a fost în stare să reducă simptomele, este recomandat a fi consultat de un medic. Fiecare comprimat este dispensabil şi ar trebui deschis doar în momentul administrării.

A nu se administra în cazul intoleranţei la produs.

A nu se administra în cazul hipersensibilităţii la componente.

Administrarea în sarcină şi perioada de alăptare:

în perioada de sarcină şi lactaţie este posibilă administrarea dispozitivului medical în doze le recomandate pe o perioadă scurtă de timp.

PREZENTARE, AMBALAJ:

Comprimate masticabile. Câte 12 comprimate în blister.

Câte 3 blistere împreună cu instrucţiune pentru administrare în cutie de carton.

PĂSTRARE:

A se păstra într-un loc uscat şi departe de o sursă de căldură sau lumină: a se desface ambalajul doar in momentul administrării.

A nu se folosi în cazul în care ambalajul este deteriorat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A se păstra la o temperatură sub 25°C.

DATA EXPIRĂRII:

A nu se administra după data expirării printată pe ambalaj.

Data expirării se referă la produsul depozitat în containerul său intact.

Termenul de valabilitate: 2 ani

STATUTUL LEGAL:

Fără prescripţie medicală

ÎNLĂTURARE:

Produsul expirat trebuie gestionat conform reglementărilor de gestionare a deşeurilor ale gestionarului entităţii locale.

A nu se arunca, în niciun caz, produsul sau ambalajul acestuia în mediul înconjurător.

PRODUCĂTORSIIT S.R.L, Via Ariosto 50/60, Trezzano sul Naviglio (MI), Italia

REPREZENTANT AUTORIZAT ŞI DISTROBUTOR ÎN RMProsanitas Farm SRL bd.Moscova 15/3 of.47 Chisinau, MD-2068