Home

  • La reducere!
Algoral Protect gel oral 15g N20
  • Algoral Protect gel oral 15g N20

Algoral Protect gel oral 15g N20

203,75 MDL
cu TVA

Algoral Protect gel se folosește pentru a contrasta refluxul acidului gastroesofagian, senzațiile de arsuri și senzația de greutate. Permite controlul hiperacidității gastrice, prevenind arsurile, durerile stomacale și dispepsia. Produsul își face efectul indiferent de cauza problemei, poate fi folosit și în cazul gastritei.

Quantity

NU ESTE IN STOC 😢😢

Algoral Protect gel se folosește pentru a contrasta refluxul acidului gastroesofagian, senzațiile de arsuri și senzația de greutate. Permite controlul hiperacidității gastrice, prevenind arsurile, durerile stomacale și dispepsia. Produsul își face efectul indiferent de cauza problemei, poate fi folosit și în cazul gastritei.

Compoziție: alginat de sodiu 400mg, bicarbonat de sodiu 200mg, carbonat de calciu 50mg, extract de semințe de tamarind 100mg. Excipienți: Sucraloza, extract de ghimbir, ulei esential de ghimbir, Parahidroxibenzoat de metil, carbomer, arome de abason si lapte, apa purificata.

Mod de administrare:

Adulți și copii peste 12 ani: câte un plic după fiecare masă principală și cu o oră înainte de culcare timp de cel puțin 2 săptămâni, până la dispariția simptomelor.