Rinită

Vibrocil spray naz. 10 ml
  • Vibrocil spray naz. 10 ml

Vibrocil spray naz. 10 ml

78,90 MDL
cu TVA

Vibrocil spray naz. 10 ml

Quantity

NU ESTE IN STOC 😢😢

Indicatii:

Vibrocil contine un decongestionant nazal si un antihistaminic. El determina ameliorarea rapida si durabila a congestiei si diminuarea secretiei nazale prezente intr-un numar mare de infectii sau afectiuni alergice ale cailor respiratorii superioare. Vibrocil nu interfera cu activitatea cililor nazali.

Vibrocil este utilizat pentru ameliorarea congestiei nazale din raceala, rinita acuta sau cronica, febra fanului sau alte rinite alergice (alergii la praful de casa, blana animalelor etc), rinita vasomotorie si sinuzita. Vibrocil poate fi utilizat, de asemenea, ca tratament adjuvant in caz de otita.

Medicul dumneavoastra va poate recomanda sa utilizati.
Vibrocil inainte sau dupa efectuarea unei interventii chirurgicale nazale.

Contraindicatii:
 Nu luati Vibrocil:
- daca sunteti alergic la oricare dintre componentii sai,
- daca suferiti de rinita atrofica (boala a mucoasei nazale manifestata prin inflamatia cronica a acesteia si formarea de cruste),
- daca utilizati sau ati utilizat in ultimele 2 saptamani medicamente ce contin inhibitori ai monoaminooxidazei (IMAO, medicamente utilizate pentru tratamentul depresiei sau al altor afectiuni psihice). Daca nu sunteti sigur ca medicamentul pe care-l utilizati contine IMAO, intrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul inainte de a utiliza Vibrocil.
Compozitie: Vibrocil contine, ca substante active, un decongestionant nazal (fenilefrina) si un antihistaminic (maleat de dimentinden). Vibrocil este utilizat pentru ameliorarea congestiei si diminuarea secretiei nazale.

100 ml picaturi nazale, solutie sau spray nazal, solutie contin, ca substante active, 0,250 g fenilefrina si 0,025 g maleat de dimentinden. De asemenea, contin acid citric monohidrat, fosfat disodic anhidru, sorbitol, clorura de benzalconiu, esenta de lavanda deterpenata, apa purificata.