Home

3 Chenes Spray nazal 7 Actives 50ml

0,00 MDL
cu TVA
Quantity

NU ESTE IN STOC 😢😢

Este perfect pentru perioada virozilor si gripa.
Spray Nazal 7 ACTIFS
 - 7 componente pentru o respiratie sanatoasa!
Spray-contra raceala si gripa "7ACTIFS" a fost creat în Franta și nu conține substanțe nocive, concepute în întregime pe o bază naturală.

Indicatii: Igiena nazala zilnica, umidificarea mucoasei nazale uscate si ca adjuvant in tratamentele afectiunilor ORL , Cu efect :

- Curata
- Efect decongestionant
- 7 componente active


Compozitie:
• Apa de mare isotonica
• Aloe Barbadensis (aloe vera): poseda proprietati antiseptice, antibacteriene, antiinflamatorii si proprietati analgezice. Poseda de asemenea efect calmant asupra mucoaselor. Se indica in rinite alergice, herpes nazal.
• Cetraria islandica (lichen de piatra): calmant si emolient al aparatului respirator. Poseda proprietati antibacteriene (Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Aeromonas hydrophila, proteus vulgaris, Streptococcus faecalis, Bacillus cereus, Bacillus subtilis, Pseudomonas aeruginosa, Listeria monocytogenes), antiinflamatorii, fluidifica secretiile bronsice. Se utilizeaza in bronsite, traheite, laringita, gripa. Previne si trateaza afectiunile mucoasei nazale.
• Ulei esential de Myrtus Communis (mirt): proprietati antiinfectioase, decongestionante, astringente, antiseptice, dezinfectante, efect tonic capilar. Se utilizeaza in rinoree, sinuzite, bronsite, astm bronsic.
• Cupru: efect antiinflamator, antibacterian. Se utilizeaza in sinuzita, traheobronsita.
• Mangan: prevenirea rinitelor alergice.
• Sulf: proprietati de curatare, vindecare si reparare tisulara.

Mod de utilizare: A se efectua 2-6 pulverizari pe zi, in fiecare fosa nazala. Se recomanda copiilor de la 6 ani si adultilor.
Prezentare: Flacon de 50ml.