Alte boli şi stări de discomfort

Producatori

Produse vizualizate

SBA L-Carnitin 300mg caps. N60

Produs nou

SBA L-Carnitin 300mg caps. N60

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

249,99 lei

Informatii

L-Carnitina este astazi unul dintre cele mai populare suplimente nutritive, utilizat atat de catre sportivi, dar mai ales in prevenirea si tratarea unor afectiuni. Acest aminoacid este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali. In alimente se gaseste in special in cele de origine animala, dar si in unele plante, cum ar fi soia, insa in cantitati mult mai reduse.

Pe langa importanta ei in arderea grasimilor, L-carnitina este utila in cresterea performantelor sportive, in boala de inima si chiar si in cadrul tratamentului diverselor cancere.
Are capacitatea de a proteja ficatul si nervii periferici, este utila si in boala celiaca (celiachie), este eficienta chiar si in cazul cancerului la san, putand diminua dimensiunea tumorii si are o actiune antioxidativa foarte puternica.

Ajuta in boli cardiovasculare  (cardiomiopatie dilatatorie, cardiopatie ischemica, recuperarea dupa infarct miocardic, insuficienta cardiaca congestiva, aritmii, arterita obliteranta a membrelor inferioare cu claudicatie intermitenta);

Contraindicatii: nu sunt semnalate la dozele recomandate. Nu se administreaza la copii sub 12 ani.

Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, persoane cu crize comitiale si la administrarea de analeptice respiratorii numai la recomandarea medicului.

CONTINUT:
L-Carnitina 300mg, acizi si stearat de calciu
ADMINISTRARE : 1-2xzi
 
PREZENTARE: 60 capsule