Suplimente nutritive

SBA Bio Spirulina 400mg caps. N150
  • SBA Bio Spirulina 400mg caps. N150

SBA Bio Spirulina 400mg caps. N150

298,90 MDL
cu TVA

SBA Bio Spirulina 400mg caps. N150

Quantity

NU ESTE IN STOC 😢😢

Supliment alimentar ecologic pur, Spirulina contine peste 50 de principii bioactive, prin care intervine in reglarea tuturor functiilor organismului. Spirulina (Spirulina Platensis) contine o puternica combinatie de substante esentiale pentru organismul uman, unele dintre ele fiind extrem de rare si neintilnite in hrana vegetala.
Spirulina se asimileaza foarte bine, normalizeaza microflora intestinului, curata intens organismul, avind ca rezultat micsorarea continutului toxic rezultat din schimbul de substante in articulatii, muschi, limfa, care intoxica nu numai diferite organe ci si creierul. Actiunea benefica a spirulinei se manifesta sub forma de intarire a muschilor, imbunatatirii vederii, starea parului, elasticitatea pielii, normalizarea nivelului de colesterol in singe, imbunatatirea functiei ficatului, intarirea sistemului nervos, etc  
Are efecte benefice in profilaxia si tratarea arterosclerozei, ischemiei miocardului, iar dupa infarct si accident vascular cerebral, ajuta la reglarea tensiunii arteriale la hipo si hipertensivi.
Spirulina este folosita in tratamentul anemiei, hepatitelor, gastritelorsi altor procese inflamatorii, al diabetului, hipoglicemiei, obezitatii,malnutritiei, in tonifierea pielii si in afectiuni cronice ale pielii, imbunatateste imunitatea.  Spirulina se poate administra timp indelungat, cu conditia sa nu se depasesca 2 g pe zi. In conditii de convalescenta, efort fizic deosebit si pe perioade scurte se poate ajunge la maxim 6 g pe zi.

CONTINUT: spirulina 400mg
 
ADMINISTRARE:  3/zi in cure de 3-6 luni
 
PREZENTARE: 150 comprimate

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: