Traumă cerebrală

Actovegin Comp. film. 200 mg N50
  • Actovegin Comp. film. 200 mg N50

Actovegin Comp. film. 200 mg N50

566,60 MDL
cu TVA

Actovegin Comp. film. 200 mg N50

Quantity

NU ESTE IN STOC 😢😢

 

Specialităţi:

Actovegin (Nycomed Austria, Austria)

Prezentare: Unguent 5%-20 g în tuburi. Terman de valabilitate: 5 ani. Condiţii de conservare: Loc răcoros. Statut legal: Cu prescripţie medicală.

Actovegin (Nycomed Austria, Austria)

Prezentare: Cremă 5%-20 g în tuburi. Terman de valabilitate: 5 ani. Condiţii de conservare: Loc răcoros. Statut legal: Cu prescripţie medicală.

Actovegin (Nycomed Austria, Austria)

Prezentare: Gel 20%-20 g în tuburi. Terman de valabilitate: 5 ani. Condiţii de conservare: Loc răcoros. Statut legal: Cu prescripţie medicală.

Actovegin (Nycomed Austria, Austria)

Prezentare: Soluţie injectabilă 80 mg/2 ml N 25, 200 mg/5 ml şi 400 mg/10 ml în fiole N 5. Terman de valabilitate: 5 ani. Condiţii de conservare: Temperatura sub 250 С, ferit de lumină. Statut legal: Cu prescripţie medicală.

Actovegin (Nycomed Austria, Austria)

Prezentare: Soluţie injectabilă 200 mg/5 ml şi 400 mg/10 ml în fiole N 5. Terman de valabilitate: 5 ani. Condiţii de conservare: Temperatura sub 250 С, ferit de lumină. Statut legal: Cu prescripţie medicală.

Actovegin (Nycomed Austria, Austria)

Prezentare: Soluţie injectabilă 400 mg/10 ml în fiole N 5. Terman de valabilitate: 5 ani. Condiţii de conservare: Temperatura sub 250 С, ferit de lumină. Statut legal: Cu prescripţie medicală.

Actovegin (Nycomed Austria, Austria)

Prezentare: Gel oftalmic 20% în tuburi a 5 g. Terman de valabilitate: 3 ani.Condiţii de conservare: Loc răcoros.Statut legal: Cu prescripţie medicală.

 

 

Actovegin

D03A X - Cicatrizant

(Nycomed Austria, Austria)

Compoziţie

Actoveginul este un hemoderivat deproteinizat din sânge de viţei cu oligopeptide şi aminoacizi, nucleozide şi oligozaharide.

Particularităţi farmacologice

Stimulează metabolismul celular prin creşterea transportului transmembranar al glucozei şi oxigenului, concentraţiei  ATP şi a resurselor energetice ale celulei, efect extrem de important în condiţii de hipoxie sau regenerare. Ameliorează circulaţia sanguină.

Indicaţii

Insuficienţa circulaţiei cerebrale, ictusul cerebral ischemic; traumele cerebrale; tulburările circulatorii periferice; angiopatiile; leziunile trofice asociate cu varicozităţi venoase ale membrelor inferioare; ulcerele de diversă provenienţă; decubitusurile; combustiile; profilaxia şi tratamentul leziunilor actinice; leziunile corneene şi ale sclerei de diversă geneză.

Utilizare terapeutică

În administrarea parenterală doza iniţială este de 10-20 ml i/m sau i/v, apoi 5 ml i/v lent sau i/m o dată pe zi sau de câteva ori pe săptămână. În perfuzia i/v se utilizează soluţia respectivă sau se diluiază 10-20 sau 50 ml soluţie injectabilă în 200-300 ml soluţie de glucoză sau ser fiziologic, viteza 2-3 ml/min, o dată pe zi, în total 10-20  perfuzii. Gelul este destinat tratamentului rănilor şi ulcerelor deschise ale pielii, se aplică o dată pe zi, în ulcerele zemuinde - de câteva ori pe zi. Crema se aplică pentru accelerarea epitelizării rănilor şi ulcerelor, inclusiv zemuinde, sau profilaxia decubitusurilor sau leziunilor actinice. Unguentul se utilizează după tratamentul cu gel sau cremă şi în profilaxia decubitusurilor. Gelul oftalmic se administrează câte o picătură direct din tub în sacul conjunctival de 2-3 ori pe zi.

Efecte adverse

Urticarie, congestie, hiperhidroză, febră; prurit, iritaţie în locul aplicării gelului, cremei sau unguentului. În tratamentul oftalmic - lacrimaţie, congestia sclerelor.

Contraindicaţii

Hipersensibilitatea la preparat.

Prezentare

Se recomandă testarea sensibilităţii pacientului la preparat. În administrarea parenterală sunt posibile reacţii anafilactice. I/m se administrează până la 5 ml (are proprietăţi hipertone). În administrarea i/v se recomandă controlul metabolismului hidro-electrolitic. Sarcina şi lactaţia (numai în cazuri excepţionale).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: