Vitamine

Producatori

Produse vizualizate

Vitrum Beauty Elite comp.film. N60

Produs nou

VITRUM BEAUTY ELITE comp. film. N6

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

375,00 lei

Informatii

Vitrum ® Frumusete Elite - un design inovator de la producătorul de vitamine Vitrum ® pentru promovarea sănătăţii şi îngrijirea exterioare ale unei femei.

Forma farmaceutica: comprimate filmate.

Descriere: Comprimate ovale, biconvexe, filmate de la roz-violet la violet închis cu o nuanţă albăstruie, cu un miros specific uşoară.

Grupa farmacoterapeutică: alte preparate cu multivitamine.

Particularităţi farmacologice: Preparat combinat a căror acţiune este determinată de proprietăţile de substanţe din compoziţia sa. Ingrediente active de droguri reprezintă o parte importantă a sistemelor de enzime implicate în procesele de bază metabolice, stimulează de apărare ale organismului şi de regenerare a pielii, contribuie la îmbunătăţirea structurii parului si unghiilor farfurie; normalizarea tractului digestiv, motilitatea intestinală, să consolideze peretii capilarelor, îmbunătăţirea microcirculaţiei, reduce efectele efectele stresului; au un efect antioxidant, pregătindu-efect.

Indicaţii: Prevenirea şi tratamentul hipo-şi avitaminosis, lipsa de minerale din organism:
- Cu crescut de sarcini fizice şi mentale;
- În perioada de recuperare după boli, inclusiv infecţioase;
- Dezechilibrată şi hrană insuficientă.

Contraindicaţii: sensibilitate la oricare dintre componentele individuale de droguri, de gestaţie, lactaţie, copilarie la 18 ani.

Doze şi administrare: Vitrum ® Elite frumuseţe Adulţi: 2 comprimate pe zi, după mese. La recomandarea unui medic doza poate fi crescută până la 3 comprimate. Durata tratamentului stabilit de către medic.

Efecte adverse: Reacţii alergice.

Supradozaj: În caz de supradozaj accidental, solicitaţi sfatul medicului. Tratament: cărbune activat de gura, lavaj gastric, tratament simptomatic.

Interacţiunea cu alte medicamente: Nu se recomandă complexe simultane recepţie multivitamine.

Precauţii: Nu este recomandat pentru persoanele cu risc crescut de tromboză: dupa operatii pe inima, vasele de sânge, by-pass coronarian altoire.

Produs. La 30 şi 60 de comprimate.

De stocare. La temperaturi de 10 - 30C, într-o departe uscat, de la copii.

Perioada de valabilitate: 5 ani. Nu utilizaţi după data de expirare înscrisă pe ambalaj.
Pentru partea de sus a Vitrum ® frumuseţe Elite: fără prescripţie medicală.